en
facilitati-cladire-birouri-clasa-A

Un mediu de business la cel mai înalt nivel

Într-un oraș în plină dezvoltare, Vox Technology Park este un adevărat aliat în atragerea oamenilor talentați de care ai nevoie în compania ta. O nouă percepție asupra locului de muncă ideal, acum ușor de atins.

Clădire de birouri clasa A în Timișoara

Cu o suprafață disponibilă pentru birouri de 26.000 mp și o arhitectură deosebită, creată după cele mai înalte standarde calitative și de siguranță, clădirea de zece etaje va constitui un punct de reper important pentru întreaga zonă urbană din apropiere.

Până la 3.500 mp per etaj, disponibili pentru închiriat

Clădirea dispune de cea mai mare suprafață disponibilă per etaj din Timișoara. Birourile premium spațioase, ultra-moderne, asigură un nivel superior de extindere și dezvoltare, fiind special concepute pentru viitorul companiei tale.

Terasă suspendată amenajată

Terasa suspendată, cu spațiu verde amenajat, este gândită pentru a oferi o atmosferă plăcută și relaxantă chiar în incinta clădirii. Dispusă pe o suprafață de aproximativ 750 mp, aceasta va transforma pauzele de lucru în momente revitalizante pentru tot restul zilei.

Hub de afaceri de ultimă generație

Vox Technology Park își propune să găzduiască profesioniștii de top din vestul țării, oferindu-le una dintre cele mai impresionante clădiri adresate mediului de business. Aceasta se adaptează unui spectru larg de companii, fie că sunt companii mici, medii sau corporații.

Mediul ideal de lucru pentru echipa ta

Am acordat atenție specială condițiilor optime de lucru pentru echipa ta: spațiu, nivel de zgomot, temperatură optimă, încălzire, ventilație, lumină naturală etc. Toate aceste facilități, împreună cu serviciile conexe, formează mediul perfect pentru business de calitate.

Acces pe bază de biometrie

Pentru maximă siguranță și evitarea riscurilor pe care le implică securitatea bazată pe parole, accesul în clădire se va face pe bază de amprentă sau recunoaștere facială. Astfel, se poate verifica identitatea oricărui utilizator, păstrând datele companiei mult mai sigure.

Gamă largă de servicii conexe

Vox Technology Park oferă o gamă largă de servicii, special gândite pentru a acoperi nevoile locatarilor săi: servicii bancare, restaurant, cafenea, bistro și sală de fitness. Accesul la aceste facilități este posibil chiar și după încheierea programului de muncă.

Parcări cu încărcătoare pentru mașini electrice

În subsolul clădrii vor exista 10 locuri de parcare dotate cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Astfel, Vox Technology Park susține și încurajează utilizarea automobilelor electrice și asigură condițiile optime pentru protecția mediului.

Vestiare cu dușuri în parcarea subterană pentru cicliști

Pentru cei dinamici, care își doresc să vină la birou cu bicicleta, acum acest lucru este și practic. Datorită vestiarelor din subsol prevăzute cu dușuri, o zi de muncă se poate desfășura la fel de confortabil și pentru cicliști.

Facilități și dotări de ultimă oră

Punem accent pe confortul și siguranța celor care își desfășoară aici activitatea. De aceea, pentru a ușura traficul în clădire, fiecare etaj are patru lifturi pentru pasageri și două ieșiri de siguranță, locuri de parcare și spații pentru biciclete supravegheate video.

Clădire eficientă energetic

Proiectul este conceput conform normelor de sustenabilitate BREEAM și vizează obținerea certificatului verde. Se urmărește astfel diminuarea impactului negativ al energiei asupra mediului înconjurător, precum și reducerea costurilor de întreținere și funcționare.

Locație ușor accesibilă

Localizată pe Calea Torontalului, clădirea este ușor accesibilă, indiferent de mijlocul de transport utilizat. Totodată, este la o distanță de aproximativ 15 minute de autostradă sau aeroport și la doar 5-7 minute de Iulius Mall sau Piața Unirii.

Mai mult decât o simplă clădire de birouri. Un întreg univers concentrat într-un proiect business de ultimă generație. Descoperă conceptul Vox Technology Park.

Răsfoiește broșura Vox Technology Park

Care este conceptul din spatele noului proiect de birouri și ce va cuprinde în momentul lansării lui pe piață? Descoperă pe larg aceste informații și alte detalii din broșura de prezentare de mai jos.

Broșura Vox Technology Park Deschide broșura

Dacă îți place ideea de a face parte din Vox Technology Park, contactează-ne. Împreună ridicăm standardele mediului de afaceri timișorean.

Solicită spațiu