en

Vox Technology Park a fost locul din Timisoara care s-a transformat in punctul de interes al celor interesati de etapele construirii sau achizitionarii de locuinte.

Este vorba despre evenimentul CUIB – Construieste Util Inteligent si Bine, aflat la cea de-a treia editie.

Peste 400 de non-profesionisti interesati de constructii imobiliare, profesionisti din arhitectura si design au participat la CUIB. Au fost doua sectiuni: Build Up care s-a adresat persoanelor ce au dorit sa afle ultimele noutati in procesul de constructie sau achizitie de imobiliare. Cea de-a doua sectiune – Level Up – s-a adresat profesionistilor.

Ca o noutate, in acest an, in cadrul conferinţelor de Level Up, adresate specialistilor, tema a fost Designului de produs si a fost sustinuta de Mihnea Ghilduş, designer de produs, antreprenor, designer grafic, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai cunoscuti specialisti ai acest segment si designerul Alexandru Bunii, renumit pentru designul de produs realizat pentru bijuteriile spectaculoase din vitrinele Tiffany&co.

Evenimentul, CUIB, care s-a derulat timp de doua zile la Vox Technology Park din Timisoara a avut ca scop cresterea nivelului calitativ al pietei imobiliare. Am plecat de la ideea de a informa clientul, ca acesta sa stie totul atunci cand isi achizitioneaza o locuinta, de la constructii si pana la finisaje. Am avut o sectiune dedicata arhitecturii – Level Up – si o sectiune pentru creativitate, originalitate Build Up – unde am avut speakeri profesori universitari si arhitecti„, a declarat Gigi Nacev, reprezentant Tempini, unul dintre organizatorii evenimentului.

In cadrul CUIB a fost prezentat si cel mai indraznet proiect imobiliar de la Timisoara: Vox Vertical Village, o investitie de 14 milioane de euro. Proiectul este unic pe piata rezidentiala din Romania si presupune dezvoltarea unor locuinte intr-o cladire al carui ax este complet liber, creand astfel un atrium generos, asemanator peitei centrale dintr-o localitate traditionala. Vox Vertical Village va include o serie intreaga de facilitati (piscina exterioara, cinema si o sala de fitness complet echipata), fiecare locuinta va fi echipata cu sisteme inteligente de ultima generatie iar proiectul va avea si o „padure verticala” compusa din peste 1.000 de arbusti si alte tipuri de plante.

In cadrul evenimentului CUIB a vorbit Dorin Stefan (arhitect) – una dintre cele mai importante personalitati din arhitectura din Romania.

Au mai fost speakeri: Hamid Nicola Katrib (arhitect), Stefan Lazar (designer), Mariana Nicolae (Casa Lux), Valentin Oltean (designer), Mina Sava (arhitect), Rares Bradeanu (specialist), Gigi Nacev (specialist), Eduard Man (arhitect), Stefania Tiplea (designer), Mihnea Ghildus (designer), Anamaria Giurgiu (arhitect), Antonia Sandru (designer), Anca Cristurean (designer), Liana Martin (specialist), Bogdan zaha (arhitect), Adrian Gleja (specialist Graitec), Andrea Kallos (specialist), Alexandru Bunii (designer), Corina Grund (specialist), Valentin Popescu (specialist), Anca Sandru Tomaszewski (arhitect), Titi Cladovan (specialist), Sorin Roznovan (specialist), Brindusa Havasi (arhitect), Mihaela Modol (specialist), Bristena Nistor (specialist), Ioan Sandru Rohan (specialist), Simona But (specialist), Bianca Luca (arhitect), Cristian Serban (designer), Luiza Varga (designer), Mihaela Dosei (designer) si Vlad Gaivoronschi (arhitect).

Urmatoarea editie CUIB va avea loc, anul viitor, la Bucuresti.

Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Următorul articol

Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Perfecte pentru orice tip de eveniment, conferinte de presa, congrese, meetinguri, intalniri de afaceri restranse ori largite, negocieri, consultanta.

Citește mai departe