en

Finalul săptămânii a venit cu o mult-așteptată surpriză pentru angajații Vox Technology Park și nu numai. La parterul clădirii și-a deschis oficial porțile Vox Lounge, un spațiu dedicat momentelor de relaxare și întâlnirilor de business.

Cu toții știm ce înseamnă un business lounge atunci când ne gândim la aeroport. Localul în care călătorii privilegiați se pot deconecta de la agitație și relaxa în timp ce așteaptă. De ce nu ar exista acest concept de business lounge chiar și atunci când suntem în așteptarea unei întâlniri de business, interviu de angajare și, de ce nu, pentru câteva momente de relaxare înainte de a începe munca sau în pauză?

Cu o suprafață de peste 140 mp, Vox Lounge creează un ambient plăcut în primul rând dat de generozitatea spațiului și a designului interior modern, cu ușoare accente industriale. Lumina naturală amplă și plantele verzi amplasate în spațiu contribuie la ambientul potrivit relaxării. Cei care trec pragul lounge-ului pot servi specialități din cafea, cocktail-uri, o gamă largă de răcoritoare și fresh-uri, dar și gustări și deserturi.

Am gândit Vox Lounge ca un spațiu de întâlnire atât pentru cei care lucrează în clădirea Vox Technology Park, cât și pentru cei din afara ei. Considerăm că zona are nevoie de un astfel de spațiu informal, în care să te poți relaxa după sau chiar în timpul unei zile pline la birou.
Oferim opțiuni pentru micul dejun sau gustări dulci care însoțesc specialitățile din cafea, numai bune de savurat într-o companie plăcută” – Lucian Macarie, Manager Vox Lounge.

Vox Lounge va găzdui în viitor și evenimente restrânse, fiind perfect pretabil pentru welcome cocktail sau serate de business, cu o capacitate până la 80 de persoane.

Localul vă așteaptă de luni până vineri, între orele 8:00 și 19:00, cu intrare din lobby-ul principal al clădirii.

 

Articol preluat de pe opiniatimisoarei.ro

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

Următorul articol

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

Vox Technology Park a devenit primul proiect imobiliar de mari dimensiuni care primește cea mai înaltă distincție din partea Uniunii Arhitecților din România în cadrul evenimentului care se organizează din 1994 la fiecare doi ani.

Citește mai departe