en

Cea mai moderna sala de sport din Timisoara se va deschide in aceasta toamna, ocupand un etaj intreg al Cladirii Vox Technology Park. Aceasta va fi dotata cu aparate de ultima generatie si instructori de top.

Nextfit vine cu un nou concept de miscare intr-un mediu sanatos, folosind dispozitive performante, marca Technogym.

Sala de fitness, care va fi inaugurata in aceasta toamna, se adreseaza deopotriva angajatilor de la firmele care functioneaza in Vox Technology Park si timisorenilor, in general, care iubesc sportul si l-au transformat intr-un mod de viata.

Cand am intrat pe piata cu brand-ul Nextfit, ne-am focusat sa concepem un club de fitness inedit: locul unde intalnesti oamenii care te stimuleaza sa iti atingi obiectivele! Dorim sa punem la dispozitia clientilor traineri de top, cu o vasta experienta in domeniul fitness-ului si al aerobicului. De asemenea, toti iubitorii de sport si miscare pot beneficia la Nextfit de un pachet complet de servicii: fitness, aerobic, indoor cycling, functional si personal training. La Nextfit te antrenezi pe cele mai performante aparate de fitness si cardio, marca Technogym. Cu ajutorul lor poti efectua exercitii pentru toate grupele musculare, dar si sesiuni solicitante de cardio”, explica Raluca Basu, brand manager in cadrul Nextfit.

Noua sala de sport din Timisoara aduce o serie de elemente inedite. Vorbim despre Skill Athletic – un antrenament de grup inovator, care te stimuleaza sa iti depasesti limitele. Apoi, aparatele Unity Mini care ofera indrumare totala si monitorizare automata a tuturor antrenamentelor.

Clubul de fitness, Nextfit Vox va avea o suprafata de 2.100 mp si va ocupa primul nivel al cladirii Vox Technology Park. Totalul investitiei in cea mai performanta sala de sport din Timisoara se ridica la peste 1,1 milioane euro. Pretul abonamentelor va varia intre 120 si 300 de lei.

Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Articolul anterior

Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Perfecte pentru orice tip de eveniment, conferinte de presa, congrese, meetinguri, intalniri de afaceri restranse ori largite, negocieri, consultanta.

Citește mai departe