en

Urmărește progresul lucrărilor efectuate la cel mai nou hub de afaceri din Timișoara, precum și ultimele noutăți sau apariții din presă.

nextfit1
12 august 2019

Nextfit investeste peste 1 milion de euro in cea mai noua locatie din Timisoara, pe un etaj intreg la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Cea mai moderna sala de sport din Timisoara se va deschide in aceasta toamna, ocupand un etaj intreg al Cladirii Vox Technology Park. Aceasta va fi dotata cu aparate de ultima generatie si instructori de top.

Citește mai departe
vox-technology-park-sali-conferinta-timisoara
16 iulie 2019

Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Perfecte pentru orice tip de eveniment, conferinte de presa, congrese, meetinguri, intalniri de afaceri restranse ori largite, negocieri, consultanta.

Citește mai departe
64471817_2604548862911192_1374585299329351680_n
4 iulie 2019

Evenimentul CUIB a fost vizitat de peste 400 de participanti la Vox Technology Park din Timisoara (preluare opiniatimisoarei.ro)

Vox Technology Park a fost locul din Timisoara care s-a transformat in punctul de interes al celor interesati de etapele construirii sau achizitionarii de locuinte.

Citește mai departe
vox-beneficii
14 iunie 2019

Vox Technology Park, un proiect unic in Romania, este cea mai premiata cladire din Timisoara (Preluare Opiniatimisoarei.ro)

Premii peste premii a castigat si continua sa obtina cea mai inteligenta cladire din vestul tarii, Vox Techology Park din Timisoara.

Citește mai departe
lateral-vox-vechnology-park
25 ianuarie 2019

Vox Technology Park, desemnat cel mai „verde” proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM (preluare wall-street.ro)

Proiectul de spatii de birouri Vox Technology Park din Timisoara a primit certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania pe acest tip de certificare si singurul care a obtinut un punctaj de peste 85%, potrivit dezvoltatorului Vox Property Group.

Citește mai departe