en

Urmărește progresul lucrărilor efectuate la cel mai nou hub de afaceri din Timișoara, precum și ultimele noutăți sau apariții din presă.

vox-technology-park-2
14 iunie 2019

Vox Technology Park, un proiect unic in Romania, este cea mai premiata cladire din Timisoara (Preluare Opiniatimisoarei.ro)

Premii peste premii a castigat si continua sa obtina cea mai inteligenta cladire din vestul tarii, Vox Techology Park din Timisoara. Cea mai recenta distinctie i-a fost acordata in cadrul Grand Prix International Architecture Contest, in Italia, unde cladirea s-a clasat pe locul al treilea. „Proiectul are abilitatea de a provoca emotii prin modul in […]

Citește mai departe
lateral-vox-vechnology-park
25 ianuarie 2019

Vox Technology Park, desemnat cel mai „verde” proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM (preluare wall-street.ro)

Proiectul de spatii de birouri Vox Technology Park din Timisoara a primit certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania pe acest tip de certificare si singurul care a obtinut un punctaj de peste 85%, potrivit dezvoltatorului Vox Property Group.

Citește mai departe
momax-vintage-vox-technology-park
19 decembrie 2018

Mobilier din uși vechi, tractoare și bărci de pescuit într-o expoziție exclusivă mömax

În această perioadă, vizitatorii clădirii de birouri Vox Technology Park pot să admire o colecție de piese de mobilier inedite puse la dispoziția publicului pasionat de design într-o expoziție temporară exclusivă. Aceasta poate fi văzută la parterul clădirii, în Vox Lounge- un spațiu dedicat întâlnirilor de business, precum și momentelor de relaxare. Un astfel de moment, surprinzător și ieșit din cotidian, vi-l poate oferi vizitarea expoziției, prin ineditul pieselor de mobilier pe care le propune.

Citește mai departe
vox-technology-park
13 noiembrie 2018

Colliers: Viața la birou poate influența cultura unei companii

Conceptul de viață la birou este într-o continuă transformare, atât prin prisma resurselor alocate de companii pentru retenția și recrutarea angajaților, cât și prin prisma serviciilor pe care proprietarii clădirilor de birouri încep să le ofere pentru a facilita dezvoltarea unei comunități la nivel de proiect. Acest lucru poate avea beneficii directe în cultura organizațională a companiilor care au sediile în astfel de clădiri de birouri, arată datele Colliers International, lider pe piața de property management în sectorul de birouri.

Citește mai departe
vtp-castigator-bienala-arhitectura-2018
9 octombrie 2018

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

Vox Technology Park a devenit primul proiect imobiliar de mari dimensiuni care primește cea mai înaltă distincție din partea Uniunii Arhitecților din România în cadrul evenimentului care se organizează din 1994 la fiecare doi ani.

Citește mai departe