en

Urmărește progresul lucrărilor efectuate la cel mai nou hub de afaceri din Timișoara, precum și ultimele noutăți sau apariții din presă.

vox-technology-park-sali-conferinta-timisoara
16 iulie 2019

Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park (preluare opiniatimisoarei.ro)

Perfecte pentru orice tip de eveniment, conferinte de presa, congrese, meetinguri, intalniri de afaceri restranse ori largite, negocieri, consultanta.

Citește mai departe
64471817_2604548862911192_1374585299329351680_n
4 iulie 2019

Evenimentul CUIB a fost vizitat de peste 400 de participanti la Vox Technology Park din Timisoara (preluare opiniatimisoarei.ro)

Vox Technology Park a fost locul din Timisoara care s-a transformat in punctul de interes al celor interesati de etapele construirii sau achizitionarii de locuinte.

Citește mai departe
vox-beneficii
14 iunie 2019

Vox Technology Park, un proiect unic in Romania, este cea mai premiata cladire din Timisoara (Preluare Opiniatimisoarei.ro)

Premii peste premii a castigat si continua sa obtina cea mai inteligenta cladire din vestul tarii, Vox Techology Park din Timisoara.

Citește mai departe
lateral-vox-vechnology-park
25 ianuarie 2019

Vox Technology Park, desemnat cel mai „verde” proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM (preluare wall-street.ro)

Proiectul de spatii de birouri Vox Technology Park din Timisoara a primit certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania pe acest tip de certificare si singurul care a obtinut un punctaj de peste 85%, potrivit dezvoltatorului Vox Property Group.

Citește mai departe
momax-vintage-vox-technology-park
19 decembrie 2018

Mobilier din uși vechi, tractoare și bărci de pescuit într-o expoziție exclusivă mömax

În această perioadă, vizitatorii clădirii de birouri Vox Technology Park pot să admire o colecție de piese de mobilier inedite puse la dispoziția publicului pasionat de design într-o expoziție temporară exclusivă. Aceasta poate fi văzută la parterul clădirii, în Vox Lounge- un spațiu dedicat întâlnirilor de business, precum și momentelor de relaxare. Un astfel de moment, surprinzător și ieșit din cotidian, vi-l poate oferi vizitarea expoziției, prin ineditul pieselor de mobilier pe care le propune.

Citește mai departe