en

Urmărește progresul lucrărilor efectuate la cel mai nou hub de afaceri din Timișoara, precum și ultimele noutăți sau apariții din presă.

cover_proiect
10 noiembrie 2017

Stadiul lucrărilor – Octombrie 2017

La mai puțin de 2 luni înainte de inaugurare, clădirea Vox Technology Park a devenit deja un reper pentru nordul Timișoarei.

Citește mai departe
23 octombrie 2017

Virgil Tornoreanu – Povestea succesului

Virgil Tornoreanu a crezut în visele sale și a investit energie zi de zi pentru realizarea lor. Ca urmare, astăzi Timișoara are o clădire de birouri la standardele viitorului. Vox Technology Park este un întreg univers business, dedicat dezvoltării și tehnologiei.

lucrari-septembrie-header
17 octombrie 2017

Stadiul lucrărilor – Septembrie 2017

Toamna vine cu noi progrese vizibile pentru Vox Technology Park. Clădirea se pregătește cu pași repezi de lansare!

Citește mai departe
vox-acces-biometric-header
6 octombrie 2017

Ce presupune accesul biometric în clădirea Vox Technology Park?

Contrar opiniei colective, clădirea Vox nu stochează nicio informație din partea celor care o accesează. Ba mai mult, clădirea în sine nu are acces la aceste informații, deoarece autentificarea se va face de către fiecare persoană pe propriul device.

Citește mai departe
2 octombrie 2017

Vox Green Parking – Iunie 2018

Werk investește 2.5 mil euro pentru construirea Vox Green Parking rezultând în 400 de locuri de parcare pentru Vox Technology Park. Oferim astfel una dintre cele mai bune proporții la nivel național între suprafața închiriabilă și locuri de parcare disponibile: 1 loc la fiecare 38 mp inchiriați.