en

Urmărește progresul lucrărilor efectuate la cel mai nou hub de afaceri din Timișoara, precum și ultimele noutăți sau apariții din presă.

vox-technology-park
13 noiembrie 2018

Colliers: Viața la birou poate influența cultura unei companii

Conceptul de viață la birou este într-o continuă transformare, atât prin prisma resurselor alocate de companii pentru retenția și recrutarea angajaților, cât și prin prisma serviciilor pe care proprietarii clădirilor de birouri încep să le ofere pentru a facilita dezvoltarea unei comunități la nivel de proiect. Acest lucru poate avea beneficii directe în cultura organizațională a companiilor care au sediile în astfel de clădiri de birouri, arată datele Colliers International, lider pe piața de property management în sectorul de birouri.

Citește mai departe
vtp-castigator-bienala-arhitectura-2018
9 octombrie 2018

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

Vox Technology Park a devenit primul proiect imobiliar de mari dimensiuni care primește cea mai înaltă distincție din partea Uniunii Arhitecților din România în cadrul evenimentului care se organizează din 1994 la fiecare doi ani.

Citește mai departe
screen-shot-2018-09-26-at-15-01-48
26 septembrie 2018

Întâlnirile de business din Timișoara au acum un nou spațiu dedicat – Vox Lounge

Finalul săptămânii a venit cu o mult-așteptată surpriză pentru angajații Vox Technology Park și nu numai. La parterul clădirii și-a deschis oficial porțile Vox Lounge, un spațiu dedicat momentelor de relaxare și întâlnirilor de business.

Citește mai departe
vox-access-header
21 mai 2018

Aplicația Vox Access – scurt ghid de utilizare

În cadrul clădirii Vox Technology Park, chiriașii beneficiază de unul dintre cele mai performante sisteme de securitate, cu acces pe bază de autentificare biometrică. Află mai multe detalii despre modul în care funcționează Vox Biometric Access app.

Citește mai departe
img_1353
25 aprilie 2018

Bun venit la evenimentul de inaugurare a clădirii Vox Technology Park (galerie foto)

Joi, 19 Aprilie 2018, am avut onoarea să prezentăm publicului clădirea Vox Technology Park. Evenimentul a fost unul colorat, în cadrul căruia invitații au avut ocazia să facă turul clădirii și să afle despre cel mai nou proiect al nostru!

Citește mai departe