en

Ultima lună de vară a adus un progres vizibil pentru clădirea Vox Techonology Park, aceasta fiind tot mai aproape de stadiul final.

În luna August, au fost finalizare lucrările pentru zidărie și structura de oțel a clădirii, iar instalațiile au avansat către etajele superioare. Alimentarea cu curent electric a clădirii este realizată în proporție de 16% pentru instalațiile de înaltă tensiune și 3% pentru instalațiile de joasă tensiune.

Instalațiile HVAC și sanitare sunt finalizate în proporție de peste 50%, ceea ce însemnă un progres considerbil pentru clădirea noastră. În continuare se efectuează lucrări pentru placarea cu gips-carton a pereților interiori ai clădirii.

În ceea ce privește fațada clădirii, ferestrele au fost montate în proporție de 99%, iar pereții cortină în proporțtie de 84%, în vreme ce balcoanele sunt finisate în proporție de 36%. Acum, exteriorul clădirii prinde contur și se apropie tot mai mult de viziunea noastră asupra clădirii.

Lunile care urmează vor aduce progrese vizibile clădirii și ne pregătim cu pași repezi de lansarea proiectului.

Ce presupune accesul biometric în clădirea Vox Technology Park?

Următorul articol

Ce presupune accesul biometric în clădirea Vox Technology Park?

Contrar opiniei colective, clădirea Vox nu stochează nicio informație din partea celor care o accesează. Ba mai mult, clădirea în sine nu are acces la aceste informații, deoarece autentificarea se va face de către fiecare persoană pe propriul device.

Citește mai departe