Ce este programul „Vox Your Startup”?

Credem în tineri și susținem inițiativa acestora; le oferim un loc în care să își pună ideile în aplicare, să creeze și să se dezvolte frumos.


Prin intermediul campaniei Vox Your Startup oferim gratuit un birou în cel mai nou business hub din Timișoara, unui startup inteligent și inovativ, pentru o perioadă de 2 ani. În acest fel, susținem ideile bune și contribuim activ la dezvoltarea acestora și nu în ultimul rând a orașului Timișoara.

Înscrieri până în 20 octombrie 2017

Dacă business-ul tău are mai puțin de 2 ani vechime și activează într-unul din domeniile IT, media, comunicare, administrativ sau financiar și își desfășoară activitatea în județul Timiș, e eligibil pentru înscrierea în competiție.

Vino și uimește-ne!

Alegem 10 proiecte cu potențial, vă invităm la o discuție one-on-one după care declarăm finaliste cele mai promițătoare 3 proiecte. Acestea vor fi promovate și susținute de către Vox Technology Park și supuse votului publicului pentru determinarea câștigătorului, între 1 și 15 decembrie 2017.

Vă mutați într-un birou nou-nouț

După ce ai câștigat, împreună cu echipa ta, vă veți muta într-unul dintre birourile cu facilități de ultimă generație, din Vox Technology Park. În funcție de business-ul tău și de mărimea echipei, biroul va avea între 50 și 150 mp, așa încât toți să vă simțiți cât mai bine, iar ideile voastre să prindă contur.

Mă înscriu

Vox Technology Park

Felicitări! Ai putea fi unul dintre fericiții câștigători ai unui birou gratuit în cadrul Vox Techonology Park - The next generation business hub.

Birouri premium

Birourile spațioase, ultra-moderne îți asigură un nivel superior de extindere și dezvoltare, fiind special concepute pentru viitorul companiei tale.

Facilități de ultimă generație

Vox Techonology Park se adaptează unui spectru larg de companii, din domenii diverse. Clădirea dispune de acces biometric, parcări cu încărcătoare pentru mașini electrice, dușuri pentru bicicliști și multe altele.

Terasă suspendată

Oferim o terasă generoasă, cu spațiu verde amenajat, gândită pentru a oferi o atmosferă plăcută și relaxantă chiar în incinta clădirii.

Vezi toate beneficiile

Aplică acum pentru biroul tău
în clădirea Vox Technology Park!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Date personale

Informații Startup

Documente atașate

Documentele atașate vor fi în format .doc, .docx sau .pdf

1. Prezentarea afacerii pe scurt (care este domeniul de activitate, modelul de business, serviciile oferite și targetul acesteia)

2. CV-uri asociați (detalii despre asociați și experiența acestora)