en

Mediul de business perfect pentru echipa ta

Locul de muncă ideal acum există, și e în incinta Vox Technology Park. Ne propunem să fim un aliat de încredere în atragerea oamenilor talentați de care compania ta are nevoie.

Clădire de birouri premium în Timișoara

Vox Technology Park dispune de o suprafață totală de 26.000 mp pentru birouri, cu o arhitectură deosebită și dotări de ultimă generație, la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță.

Până la 3.500 mp per etaj, disponibili pentru închiriat

Clădirea dispune de cea mai mare suprafață disponibilă per etaj din Timișoara. Birourile premium spațioase, ultra-moderne, asigură un nivel superior de extindere și dezvoltare, fiind special concepute pentru viitorul companiei tale.

Certificat BREEAM Outstanding

Clădirea a obținut certificarea BREEAM Outstanding cu scorul de 95%, cel mai mare punctaj acordat vreodată unei clădiri din România. Suntem preocupați de mediul înconjurător, astfel că urmărim diminuarea impactului negativ al utilizării energiei, precum și reducerea costurilor de întreținere și funcționare.

Acces pe bază de biometrie

Pentru maximă siguranță și evitarea riscurilor pe care le implică securitatea bazată pe parole, accesul în clădire se face pe bază de autentificare biometrică prin intermediul unei aplicații dedicate.

Parcări cu încărcătoare pentru mașini electrice

Clădirea dispune de 13 stații de încărcare pentru mașinile electrice, dintre care una de tip fast-chardging. De asemenea, Vox Technology Park pune la dispoziție și 6 mașini electrice care pot fi închiriate în sistem car-sharing.

Terasă suspendată

Terasa suspendată, cu spațiu verde oferă o atmosferă plăcută și relaxantă chiar în incinta clădirii. Dispusă pe o suprafață de aproximativ 750 mp, aceasta transformă pauzele de lucru în momente revitalizante.

Hub de afaceri de ultimă generație

Găzduim companii de renume și profesioniști de top din vestul țării, astfel am creat un mediu de business complex cu facilități premium. Ne adresăm unui spectru larg de clienți, fie că sunt companii mici, medii sau corporații.

Mediul ideal de lucru pentru echipa ta

Am acordat atenție specială condițiilor optime de lucru pentru echipa ta: spațiu, nivel de zgomot, temperatură optimă, încălzire, ventilație, lumină naturală etc. Toate aceste facilități, împreună cu serviciile conexe, formează mediul perfect pentru business de calitate.

Gamă largă de servicii conexe

Vox Technology Park oferă o gamă largă de servicii, special gândite pentru a acoperi nevoile locatarilor săi: servicii bancare, restaurant, cafenea, salon de înfrumusețare, curățătorie și sală de fitness. Accesul la aceste facilități este posibil chiar și după încheierea programului de muncă, fiind deschise și publicului.

Vestiare cu dușuri în parcarea subterană pentru cicliști

Pentru cei dinamici, care își doresc să vină la birou cu bicicleta, acum acest lucru este și practic. Datorită vestiarelor din subsol prevăzute cu dușuri, o zi de muncă se poate desfășura la fel de confortabil și pentru cicliști.

Locație ușor accesibilă

Localizată pe Calea Torontalului, clădirea este ușor accesibilă, indiferent de mijlocul de transport utilizat. Totodată, este la o distanță de aproximativ 15 minute de autostradă sau aeroport și la doar 5-7 minute de Iulius Town sau Piața Unirii.

Mai mult decât o simplă clădire de birouri. Un întreg univers concentrat într-un proiect business de ultimă generație. Descoperă conceptul Vox Technology Park.

Răsfoiește broșura Vox Technology Park

De ce este clădirea Vox Technology Park mediul ideal de dezvoltare pentru echipa ta? Află totul din broșura noastră:

Broșura Vox Technology ParkDescarcă broșura

Dacă îți place ideea de a face parte din Vox Technology Park, contactează-ne. Împreună ridicăm standardele mediului de afaceri timișorean.

Solicită spațiu