en

Sustenabilitatea fiind un subiect important pentru noi, suntem extrem de încântați să-i urăm bun venit în clădirea noastră de birouri unei companii de servicii logistice, care acordă atenție deosebită transportului ecologic.

Bulung Logistics a fost înființat în 2012, cu misiunea de a furniza servicii de logistică din Europa până în Turcia, Asia Centrală și Orientul Mijlociu. Scopul său general este de a facilita un schimb între oameni, respectând în același timp mediul înconjurător. Cu sediul central în Viena și cu sedii în Istanbul, Sofia și Bagdad, următorul pas a fost Timișoara, România. Datorită dinamicii emergente a orașului, a infrastructurii și a poziționării sale geografice, Timișoara este, de asemenea, poarta de acces a României către Europa de Vest.

Bulung Logistics și-a deschis luna aceasta sediul central din România în Vox Technology Park, cu planuri de extindere a birourilor pe viitor cu servicii suplimentare de call center. Compania oferă o gamă largă de servicii procedurale, de depozitare, management de proiect și transport multimodal, precum și servicii de transport terestru, feroviar, aerian și maritim.

Transportul intermodal stă la baza strategiei de acțiune climatică a companiei și le permite să efectueze servicii de logistică mai durabile. Marfa este transportată în unități intermodale de containere care pot fi utilizate în diferite moduri de transport fără a fi nevoie să descarce și să reîncarce marfa. Prin utilizarea transportului combinat, acestea pot schimba transportul rutier către moduri mai eficiente în materie de emisii CO2, cum ar fi transportul feroviar sau maritim.

Într-un efort de a reduce la minimum impactul activităților logistice asupra mediului înconjurător, Bulung se angajează să utilizeze exclusiv vehicule cu normă Euro-5 atât pe cale ferată, cât și pe șosea. Astfel, reușesc să mențină emisia de CO2, NOX și HC cât mai redusă posibil.

Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Articolul anterior

Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Peste 100 de angajați din cadrul mai multor companii multinaționale din Timișoara au participat duminică, 29 septembrie 2019, la un Altfel de team building: ORCHESTRATE

Citește mai departe