en

Pasiune și devotament pentru real estate

Proiectul Vox Technology Park a fost realizat de către Vox Property Group, dezvoltator imobiliar de top din Timișoara.

Vox Property Group a luat naștere din dorința de a ridica standardele pe piața imobiliară din vestul țării prin noi concepte de proiecte industriale și civile, realizate după cerințele stilului de viață actual.

Proiectele dezvoltate sunt mereu orientate spre viitor. Locuințele și clădirile propuse sunt gândite în așa fel încât să reprezinte o investiție durabilă, sigură, cu o estetică deosebită și un grad ridicat de confort.

Calitatea este cel mai important criteriu al fiecărui proiect realizat. Tocmai de aceea, colaborăm cu cei mai buni experți în domeniile complementare dezvoltării proiectelor imobiliare, de la planificare urbanistică, la construcția propriu-zisă, până la finisaje și amenajari interioare.

Proiecte premium pentru segmentul business și rezidențial

Construirea unei clădiri, fie ea rezidențială sau business, nu se oprește la alegerea materialelor, finisajelor și a amplasării acesteia, ci implică o mare responsabilitate socială. Vox Property Group își asumă responsabilitatea de a crea repere imobiliare care completează stilul urban și asigură o durabilitate sporită.

Managementul modern și personalul tehnic calificat, împreună cu cele mai noi tehnologii asigurate de companiile partenere, acoperă toată gama de servicii necesare construirii unei clădiri, de la servicii de arhitectură și proiectare, până la construcția efectivă.

Află mai multe despre dezvoltator pe www.voxpropertygroup.ro

Vezi galeria foto
www.voxpropertygroup.ro

Investiții inteligente în repere imobiliare de ultimă oră, care completează stilul urban.

Hub de afaceri cosmopolit, reprezentativ pentru mediul de business din Timișoara. Arhitectură strategic gândită, facilități și dotări de ultimă oră, pentru viitorul companiei tale.

Certificat BREEAM Excelent

Vox Technology Park a obținut certificarea BREEAM cu calificativ Excelent, la un scor de 85,6%, cel mai ridicat din România.

Până la 3.500 mp per etaj

Vox Technology Park dispune de cea mai mare suprafață per etaj disponibilă într-o clădire de birouri din Timișoara.

Autentificare biometrică

Accesul în clădire se face prin autentificare biometrică, printr-o aplicație mobilă securizată. Acest lucru ne permite să oferim companiilor siguranță deplină pentru angajați.

Parcări pentru mașini electrice

Parcarea subterană dispune de 13 locuri de parcare cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice, dintre care una de tip fast-charging.

Vestiare și dușuri în subsol

Pentru persoanele active, am amenajat vestiare prevăzute cu dușuri, dedicate celor care își doresc să vină la birou cu bicicleta.

Facilități de ultimă oră

Arhitectura deosebită, facilitățile și finisajele oferite fac din Vox Technology Park un mediu de business sofisticat.

Terasă suspendată amenajată

Spațiu verde de 750 mp amenajat între cele două corpuri ale clădirii, ideal pentru relaxare în aer liber.

Locație ușor accesibilă

Localizată pe Calea Torontalului, clădirea este ușor accesibilă, fiind aproape de numeroase puncte de interes din oraș.

Cel mai nou club de fitness din Timişoara, Nextfit, şi-a deschis porţile în acest weekend la Vox Technology Park (adevarul.ro)

Nextfit a investit aproximativ 1,1 milioane de euro în amenajarea spaţiului cât şi în achiziţionarea echipamentelor marca Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia şi furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele de Formula 1 Ferrari şi McLaren şi echipele de fotbal Juventus, AC Milan şi naţionala Braziliei.    Acesta este […]

Citește articolul

Incepem anul 2020 cu VOX Wellbeing (preluare opiniatimisoarei.ro)

Luna ianuarie marcheaza deschiderea celei mai mari si tehnologizate sali de sport din Timisoara – Nextfit. Pe un intreg etaj din Cladirea VOX, aceasta ofera timisorenilor aparate de fitness de ultima generatie si antrenori de top, precum si consultanta nutritionala. O alta surpriza este adusa si de salonul de infrumusetare bine cunoscut Breathless, care ofera, […]

Citește articolul