en

Încă de când am pus pe hârtie ideea acestui business hub, am știut ca nu ne vom poziționa ca o simplă clădire de birouri. Dincolo de business, suntem trup și suflet pentru oamenii din clădirea noastră. De aceea, dorim să vă împărtășim una dintre cele mai frumoase povești de succes, care a crescut și s-a dezvoltat chiar în incinta clădirii.

În 2018 am lansat proiectul Vox Your Startup, cu scopul de a premia un startup local cu doi ani de chirie gratuită în clădirea Vox Technology Park. De atunci, echipa câștigătoare, Mindfully, a reușit nu doar să se afirme printre startup-urile românești, dar și să dezvolte un produs digital care salvează vieți în fiecare zi.

XVision este un produs digital revoluționar, dezvoltat pentru a asista medicii în analiza radiografiei toracice. Acesta funcționează identificând rapid un total de 17 constatări radiologice obișnuite, arătând locația lor pe scanarea cu raze X și oferind medicilor informații suplimentare, cum ar fi indicele CTR și versiunile suprimate și scăzute ale imaginii medicale. XVision este un produs certificat CE și este utilizat în peste 26 de spitale din România.

În urmă cu 3 ani când și-a preluat locul în clădirea noastră, echipa XVision avea 4 membri, iar acum numără un total de 12 profesioniști și au adus acasă numeroase premii la competiții naționale și internaționale. Viziunea lor a rămas neclintită, produsul lor fiind de un real suport în salvarea de vieți, iar odată cu pandemia, și-au perfecționat produsul pentru a detecta rapid nodulii pulmonari și leziunile cauzate de Covid-19 la nivel pulmonar.

Ștefan Iarca, cofondator al XVision, spunea că pe următorii cinci ani, echipa va crește, iar parteneriatele se vor îndrepta către Europa de Vest. Produsele digitale dezvoltate de XVision vor susține în continuare sfera de imagistică, cu aplicabilitate mai largă pe zona de CT și RMN.

Ne mândrim cu succesele lor, în timp ce admirăm perseverența și dedicația acestor tineri talentați. Vox Your Startup era menit să dea ”voce” acelor startup-uri, care nu au posibilități pentru a se lansa, în majoritatea cazurilor, din lipsa de finanțare. După cei doi ani de chirie gratuită, echipa a decis să rămână în incinta Vox – ”Ne place stabilitatea pe care ne-o oferă birourile noastre, dar și mediul profesional în care ne putem dezvolta nu doar ca și companie, dar și la nivel personal.” – spune Ștefan Iarca, cofondator al XVision.

Dincolo de învelișul unei clădiri de birouri, se află oamenii. Fiecare dintre ei cu vise, cu realizări, cu temeri, cu eșecuri. Pandemia ne-a impus distanțarea socială, dar asta nu înseamnă să ne îndepărtăm și emoțional. Tocmai nevoia de conexiune ne face mai umani. Și mulțumim echipei XVision, că ne reamintesc zi de zi de acest lucru, într-un mod atât de frumos și plin de speranțe spre viitor.

Mult succes pe mai departe, băieți!

Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Articolul anterior

Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Peste 100 de angajați din cadrul mai multor companii multinaționale din Timișoara au participat duminică, 29 septembrie 2019, la un Altfel de team building: ORCHESTRATE

Citește mai departe