en

Platforma de vizualizare și închiriere digitală dezvoltată de Bright Spaces pentru Vox Technology Park este live și poate fi accesată de potențiali clienți și brokeri imobiliari pe https://leasing.voxtechnologypark.ro/. Vox Property Group este primul dezvoltator din Timișoara care își digitalizează procesele de leasing și optează pentru o abordare inovatoare de prezentare a spațiilor sale.
Cele două corpuri ale Vox Technology Park, dispuse pe 10 etaje și o suprafață de 26.600 mp, pot fi vizualizate într-un mediu 3D interactiv, construit împreună cu startup-ul PropTech Bright Spaces. Clădirea este certificată BREEAM International In-Use Outstanding v6 și integrează multiple tehnologii de înaltă generație, iar acum poate fi vizitată virtual pe https://leasing.voxtechnologypark.ro/.

Prin parteneriatul semnat de Vox și Bright Spaces în septembrie 2020, dezvoltatorul a adus inovația românească dezvoltată de Bright Spaces în Timișoara. Pe lângă prezentarea în 2D și 3D, platforma online permite și:

 

Creșterea noastră internațională nu ar fi posibilă fără o scalare a business-ului nostru în primul și în primul rând la nivel național. Prin parteneriatul nostru puternic cu Mark și echipa lui de la Vox Technology Park, reușim să ne poziționăm ca o soluție tehnică de viitor pentru piața de real estate din România și ne onorează încrederea și deschiderea partenerului nostru către inovație și digitalizare” – Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

”Începutul de an ne oferă premisele pentru a considera că 2021 va fi un an bun. Platforma dezvoltată de către Bright Spaces ne susține orientarea spre inovație, soluții tehnologice și digitale integrate. Am fost prima clădire care deja din 2018 utilizează accesul biometric, sporind astfel măsurile de siguranță care s-au dovedit extrem de eficace și în situația actuală determinată de pandemie. Astfel, inovăm procesul de închiriere a spațiilor din clădirea noastră, prin vizualizarea în mediu 3D a birourilor, eficientizând interacțiunea dezvoltator-broker-chiriaș – a declarat Mark Oancea, Managing Director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Articolul anterior

Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Peste 100 de angajați din cadrul mai multor companii multinaționale din Timișoara au participat duminică, 29 septembrie 2019, la un Altfel de team building: ORCHESTRATE

Citește mai departe